Zoom Rooms Basic en Pro-versie

Zoom biedt een volledig functionele, gratis versie met een onbeperkt aantal vergaderingen (tijdslimiet van 40 minuten voor vergaderingen met in totaal drie of meer deelnemers) en een Pro-versie - ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven.

Om de Zoom Rooms Client te downloaden, hoeft u alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Er zijn geen extra kosten. Met de Pro-versie wordt een persoonlijk account rechtstreeks aangemaakt door een van onze accountmanagers. Aarzel niet en test Zoom Rooms eenvoudig en gratis. 

Voordeel van de Pro-versie:

·      Inclusief 100 deelnemers
·      Tijdslimiet voor vergaderingen van24 uur
·      User management
·      Admin functies
·      Rapportage
·      Individueel, persoonlijke ontmoetings-ID
·      Meetings plannen
·      1 GB MP4- of M4A-cloudopname
·      Skype for Business (Lync) interoperabiliteit

Verdere interessante onderwerpen rond Zoom, de mogelijkheden voor uw vergaderruimte en onze ondersteunende diensten,

hebben we voor u samengevat in een document op www.zoom-rooms.nl/whitepaper. Voor alle verdere vragen en hints staan wij tot uw beschikking.

 

Zoom Client

Zoom biedt een volledig functionele, gratis versie met een onbeperkt aantal vergaderingen (tijdslimiet van 40 minuten voor vergaderingen met in totaal drie of meer deelnemers).

MacWindows
Zoom Rooms Controller

Als u Zoom Meetings in uw vergaderruimte wilt controleren, hebt u de controller software voor iPad, Android of Windows nodig. Na het invoeren van uw contactgegevens, wordt u naar de download pagina verwezen.

iPadAndroidChrome OS