Professionele services
voor uw Zoom project.
Powered by DEKOM.

Als internationale, onafhankelijke System Integrator op het gebied van Unified Collaboration & Conferencing, ontwikkelen we samen met onze klanten oplossingen voor betere samenwerking tussen mensen en organisaties.

Onze multi-vendor gecertificeerde specialisten hebben met succes duizenden projecten in meer dan 130 landen geïmplementeerd. We weten waar we het over hebben - en we zijn ervan overtuigd dat met Zoom in Nederland en België videovergaderen voor elke organisatie binnen handbereik ligt.

Ons advies voor uw ideale oplossing

Solution design

In overleg met de klant vinden we duurzame concepten voor de implementatie van moderne communicatietechnologieën.

We vestigen de aandacht op valkuilen en succescriteria, leveren ideeën, en concrete feiten voor duurzame bedrijfsmodellen.

Process consulting & benchmarking

Wij helpen u om taken en processen beter te beheersen. Wij leveren oplossingen die u concurrentievoordelen bieden.

We creëren beveiligingsconcepten en fallback-scenario's. We benchmarken uw processen, bieden suggesties voor verbetering en helpen deze te implementeren.

Netwerkanalyse

Onze producten maken gebruik van de nieuwste communicatietechnologieën om informatie en gegevens te verzenden.

Wij spreken de taal van netwerkingenieurs en -beheerders, en bieden gerichte hulp om fouten in netwerken te identificeren.

Professionele training

Gebruikerstraining is een integraal onderdeel van de installatie. Uw personeel krijgt duidelijke en beknopte instructies over het gebruik van de oplossing.

Daarnaast bieden we specialistentrainingen met een focus op infrastructuur, zakelijk gebruik en videoconferentie.

Let's talk Zoom

Neem contact met ons op en leer hoe u Zoom gebruikt om uw zakelijke communicatie naar een professioneel niveau te tillen. Maak werktijden productiever en genereer concurrentievoordelen voor de lange termijn.

Wij adviseren u uitgebreid over de vereisten en mogelijkheden, configureren uw apparatuur en vergaderruimtes, presenteren op verzoek bij u op locatie en zijn de betrouwbare partner voor uw project.

Nu doen!

Vraag nu uw gratis live demo aan en maak een vrijblijvende afspraak: in een persoonlijk gesprek bespreken we uw specifieke wensen, beantwoorden we vragen en bespreken we hoe u en uw bedrijf optimaal kan profiteren van Zoom.

Bel ons op 076 8200232 of gebruik het contactformulier - wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Vereist